Kokouksiin ja koulutuksiin tilataan yhä enenevissä määrin monenlaisia tarjoiluja – tapahtumista puhumattakaan. Trendi on ollut selvästi nousussa kokoontumista rajoittaneiden vuosien jälkeen. Nykyään tilaisuuksissa on usein mahdollisuus sekä lähi- että etäosallistumiseen, ja lähiosallistujille halutaan tarjota maukasta ja virkistävää vatsantäytettä ohjelman ohessa pelkän kahvin sijaan.

Olemme tehneet luotettavien catering-kumppaniemme kanssa pitkään yhteistyötä, ja saaneet kokemusten ja keskustelujen kautta rakennettua kokonaisuuksia, jotka keräävät kehuja kylläisiltä asiakkailtamme. Tilaisuuksia olemme vuosien mittaan nähneet laidasta laitaan, mutta tietyt toiveet toistuvat. Siksi olemme luoneet valikoimiimme helposti lähestyttävät tarjoilupaketit ja kahvitauot, jotka palvelevat useimpia koulutus- ja kokouspäiviä.

Ruoholahden toimipisteen Oasiksen avautumisen jälkeen tarjontaa on laajennettu myös suurempiin tapahtumiin ja iltatilaisuuksiin toimivaksi. Meiltä saakin tyypillisten kokoustarjoilujen lisäksi tilattua esimerkiksi illallista ja monenlaisia cocktail-paloja. Oasikseen hankimme myös anniskeluoikeuden, jotta pystymme täyttämään kaikki tapahtumien tarjoilutoiveet.

 

Tarjoilupaketit 

Tarjoilupaketteja on kehitetty sekä koko päivän kestäviin että lyhyempiin ”puolikkaan päivän” tilaisuuksiin. Koko päivän tarjoilupaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapäivän kahvitauon. Puolipäivän tarjoilupaketti sisältää joko aamiaisen ja lounaan, tai vaihtoehtoisesti lounaan ja iltapäivän kahvitauon tilaisuuden ajankohdan mukaan.

Sekä koko päivän että puolipäivän tarjoilupaketissa on valittavissa kaksi tyylivaihtoehtoa: Standard ja Premium. Standard-paketin tarjoilut ovat perinteistä ja maukasta itsetehtyä kotiruokaa, jotka toimivat hyvin moneen tilaisuuteen ja budjettiin. Premium puolestaan tarjoaa pienellä hinnankorotuksella ammattikokkien laadukkaista raaka-aineista valmistamia tarjoiluja. Nämä kaksi tyylivaihtoehtoa toistuvat muissakin tuotekategorioissamme: Aamiaiset, lounaat ja kahvitauot saa nekin Standardina tai Premiumina, joten vaihtoehtoja riittää esimerkiksi toistuviin aamiaistilaisuuksiin runsaasti.

 

Kahvitauot

Kahvitaukomme ovat yksinkertaisia ”kahvi+syötävä”-yhdistelmiä. Kahvitaukoon kuuluu aina luonnollisesti kahvi ja tee, ja lisäksi joko yksi syötävä (pieni suolainen tai makea) tai kaksi syötävää (pieni suolainen ja pieni makea). Tyypillisesti aamuun kahvitauko tilataan suolaisella ja iltapäivään makealla.

Kuten tarjoilupaketteja, kahvitaukojakin saa Standardina ja Premiumina. Näin kahvitaukovaihtoehtoja on yhteensä neljä erilaista: Standard 1 ja Premium 1, joissa on yksi syötävä, sekä Standard 2 ja Premium 2, joissa on kaksi syötävää. Sisällöissä valinnanvaraa on vielä enemmän. Pieni suolainen voi esimerkiksi olla sämpylä, täytetty croissant tai suolainen piirakka, joista kaikista löytyy useita täytevaihtoehtoja. Otamme aina erikoisruokavaliot huomioon tarjoiluissa ilman lisämaksua.

 

Anniskeluoikeus

Ruoholahden toimipisteessämme Oasiksessa on anniskeluoikeus, jonka myötä voimme tarjoilla myös illallisviinit ja pikkujoulukuohuvat asiakkaillemme. Tilatut juomat saa toimitettuna suoraan tilaan tai niitä voi noutaa yksitellen. Aulatilaan, heti tapahtumatila Atriumin viereen, saamme avattua tarjoilutiskin, josta osallistujat voivat hakea juomia joko yrityksen piikkiin tai maksaa ne itse kortilla.

Juomien perusvalikoimaamme kuuluu kuohu-, valko- ja punaviini, olut, siideri ja lonkero. Alkoholittomista vaihtoehdoista löytyy oluen, siiderin ja kuohuvan lisäksi mocktaileja. Tuotevalikoimassa suosimme kotimaisia ja vastuullisia vaihtoehtoja. Erikoistilauksetkin onnistuvat etukäteistilauksella.

 

Mitä missäkin tilaisuudessa syödään?

Tilaisuuksien tarjoilut vaihtelevat luonnollisesti sen luonteen, ajankohdan, ohjelman ja tilaajan mieltymysten mukaan. Vuosien varrella olemme kerryttäneet sen verran kokemusta erilaisista tilaisuuksista, että osaamme antaa esimerkkejä eri tilaisuuksiin tyypillisesti sopivista tarjoiluista. Tässä muutama erilaisen tilaisuuden esimerkkimenu:

 

 Johtoryhmän kokous

Aamuun: vuohenjuusto-parsapiiras ja smoothie sekä kahvi/tee.

Lounaaksi: saaristolaissalaatit lounaskahvien ja kylmien virvokkeiden kera.

Iltapäivään kahvitauko 2 (Premium): lohirieskarulla ja macarons sekä kahvi/tee.

           
     
     

400 hengen seminaari

Aamiaisbuffet (Standard): täytetyt sämpylät ja hedelmämaljat sekä kahvi/tee.

Lämmin lounasbuffet (Standard):

* Mansikka-vuohenjuusto-rucolasalaatti

* Yrttimarinoitua kananpojanrintaa tummalla calvadoskastikkeella sekä muhennettua tilli-parsa-perunaa

* Mansikkapannacotta sekä lounaskahvi/tee

     
 

Pikkujoulut

Tervetulomaljat: kuohuviini ja alkoholiton juhlakuohu.

Illallinen (pikkujoulumenu):

* Hiillostettu lohitataki, paahdettua juuriselleripyrettä, pikkelöityä siitakesieniä & kurkkucrudaa

* Paistettua nieriää & fenkolioliivi-gremolataa

* Mantelikakkua, glögi-vadelmakompottia, valkosuklaamoussea & valkosuklaa-vadelmacrumble

Ruokajuomaksi puna- ja valkoviiniä.

Loppuillaksi juomat itsepalveluna tarjoilutiskiltä.

   lentv buffa
     
 008    

Afterwork

Cocktailpalat:

ilmakuivattua poronpaistia & perunarieskaa,

tattiquiche & puolukkasipulihilloketta,

grillattua kotijuustoa & tyrnichutney,

kirpeä passiontartaletti ja tummasuklaa-Amaretto brownie.

Juomaksi viinit, oluet, siiderit, lonkerot, virvoitusjuomat ja mocktailit.

 

 

Näiden esimerkkien lisäksi meiltä löytyy moneen makuun lisää vaihtoehtoja mahtavilta kumppaneiltamme. Hyödynnä kokemustamme ja kysy vinkit toimiviin tarjoiluihin meiltä. Suunnitellaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva tarjoilukokonaisuus!

  

Catering-kumppanimme:

                          LOISTO CATERING           NewsCatering logo            Share catering logo ilman taustaa